Inbraakwerende Kluizen

Om uw kostbare spullen te beveiligen tegen inbrekers en brand heeft AlarmPoint een groot assortiment kluizen.Er zijn kluizen voor verschillende toepassingen voor het veilig opbergen van uw boekhouding tot het opslaan van waardevolle spullen. Voor iedere toepassing hebben wij de passende kluis voor u.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandweerende Kluizen

 

Veilig opgeborgen in een brandwerende kluis is de aangewezen plaats voor belangrijke gegevens. Natuurlijk is een brandwerende kluis niet alleen geschikt om uw kostbare papieren in op te bergen, ook andere kostbare spullen vinden in een brandwerende kluis een veilige plaats. Behalve brandwerend is uw kluis ook nog eens inbraakwerend.Wij adviseren U graag en plaatsen desgewenst de voor u ideale kluis.

 

Kluizen zijn in verschillende klassen ingedeeld van brandwerend en inbraakwerend tot zeer brandwerend en inbraakwerend, en dus voor alle toepassingen inzetbaar.                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Computer Kluizen

De computersafe beschermt uw computer tegen ongeoorloofd gebruik en tevens tegen diefstal of vandalisme. Ook is de safe is voorzien van een kabeldoorvoer en ventilatie openingen.De safe kan net als de computer gewoon onder het bureau geplaatst worden, en is er in verschillendematen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Documenten en Databoxen

 

Bescherming tegen brand voor zowel thuis als op kantoor.De Brinks documentenboxen behoren tot de kleinst geteste veiligheidsproducten op de markt. Brinks documentenboxen zijn voorzien van een brandwerend isolatiemateriaal.

 

De boxen zijn in 3 maten leverbaar 1 liter, 6.5 liter en 17.5 liter.