Inbraakbeveiliging Particulieren

Hieronder vindt u een reeks van doeltreffende maatregelen welke genomen kunnen worden om het de inbreker zo moeilijk mogelijk te maken. 

 

Elektronische beveiliging

Om de woning te beschermen tegen ongemerkt binnendringen kunnen we gebruik maken van verschillende elektronische hulpmiddelen.Deze elektronische middelen kunnen bestaan uit magneetcontacten of uit sensoren welke in een bepaalde ruimte geplaatst worden. Gekoppeld aan een goed werkend alarmsysteem is dit een efficiënt middel tegen inbraken.  

 

Bouwkundige beveiliging

 

De aanwezigheid van een goed (drie sterren) veiligheids- slot een must. Gevoeligste plaatsen voor braak zijn nog altijd de ramen en deuren,het weren van inbrekers is op die punten extra belangrijk.

 

 

Veiligheids hang - en sluitwerk 

Wanneer uw woning voorzien is
van slecht of ondeugdelijk hang- en sluitwerk is dit voor de inbreker een aantrekkelijke klus.
Het aanbrengen van veiligheidssloten en het plaatsen van bijzetsloten geeft al meteen een stuk extra veiligheid. Bij deze sloten horen deugdelijke cilindersloten.

 

Glasbeveiliging

 

Glas kan de zwakste schakel in beveiligingssystemen zijn,maar om dat te minimaliseren is er glasbeveiligingsfilm ontwikkeld. Wanneer u glasbeveiligingsfilm toepast zal het glas bij inslag wel breken maar de scherven blijven op hun plaats door de hechting aan de sterke film. Glasbeveiligingsfilm werkt dus inbraakvertragend,verhoogt de persoonlijke veiligheid en help de schade door rondvliegende glasscherven te beperken.